top of page

Programe in parteneriate cu scoli si ONG-uri

 

Colaborarea mea cu ONG-uri si scoli dureaza practic din adolescenta, cand am inceput sa ma implic in activitati de voluntariat pentru copii. De atunci, lucrurile au devenit ceva mai complexe. Acum, am fost si continui sa fiu implicata in proiecte ca:

      

     Actiuni de dezvoltare personala pentru adolescenti organizate de Asociatia ACVO, prezentate pe larg in presa locala.

​

     Proiecte realizate la scoala "Elena Cuza" din Iasi, despre care povestesc si pe pagina de Facebook, si pe blog.

​

     Proiectele in parteneriat se desfasoara in mod curent si detalii despre ele se gasesc de obicei pe pagina mea de Facebook. Daca reprezinti o scoala sau un ONG si ai o idee de colaborare, nu ezita sa ma conactezi. 

 

Contacteaza-ma acum pentru a discuta despre cum putem construi un asemenea program.

ATELIERE SI EDUCATIE NON FORMALA

Ateliere de dezvoltare personala pentru copii

​

Atelierele de dezvoltare personala și autocunoaștere, pentru copii și adolescenți sub supravegherea psihologului sunt un mediu sigur, conținător, afectiv, unde copiii:

​

 

          Invata  prin intermediul jocurilor despre: emoÈ›ii È™i gestionarea lor, autocontrol, voință, răbdare, atenÈ›ie.,                  abilitatea de a depăși situaÈ›iile mai puÈ›in plăcute,

          Cultiva creativitatea È™i imaginaÈ›ia,cunoaÈ™terea de sine,

          Dezvolta atenÈ›ia È™i capacitatea de concentrare

          Descopera resursele interioare menite să crească încrederea în sine.

          Dezvoltă empatia, comunicarea verbală È™i non-verbală, comunicarea asertiva.

​

​

Copiii participanÈ›i formează grupuri noi de interacÈ›iune, acest lucru încurajând-i sa participe la jocuri de rol inter-sociale È™i inter-personale dar È™i sa  experimenteze situaÈ›ii inedite într-o maniera proprie.

​

Grupe de varsta:

       6-8 ani             9-14 ani                15-18 ani

​

Locatii:

       Iasi                     Roman                  Online

​

Tipuri de ateliere

​

        Ateliere saptamanale permanente pe durata anului scolar.

        Serii de ateliere tematice, limitate ca durata si numar de participanti.

​

Contacteaza-ma pentru mai multe informatii despre ateliere!

Sunt de parere ca este mai usor sa previi decat sa repari. Din anii de studiu dar si experienta proprie si a adultilor cu care m-am intalnit si ma intalnesc in terapie, stiu ca experientele din anii copilariei au o influenta hotaratoare asupra viitorului adult.

​

Din anul 2013 până în prezent susÈ›in ateliere de dezvoltare personală pentru copii, adolescenÈ›i È™i tineri, organizez o È˜coală de vară care cuprinde activități de educaÈ›ie non formală È™i ateliere de autocunoaÅŸtere dari si programe in parteneriate cu scoli si asociatii non guvernamentale."

Iasi

Roman

Online

La È™coală mergem sa invatam, stam in bănci, iar toate lucrurile se petrec intr-un mod formal, dar la dezvoltare personala este o portiÈ›a spre o lume noua unde putem sa vorbim deschis fără a avea reÈ›ineri. Pe mine personal dezvoltarea personala m-a ajutat sa fiu mai deschisa in ceea ce priveÈ™te sentimentele, dar am învățat sa lucrez mult mai bine intr-o echipa. 

​

Nicoleta, la atelierele de dezvoltare personala pentru adolescenti.

20210119_140934_edited.jpg

Ateliere saptamanale pentru copii si adolescenti

Ateliere tematice

Programe educatie non formala

Scoala de vara

Scoala de vara

 

Incepand cu 2013 am organizat in fiecare an (nu si in 2020, din motivele binecunoscute)la Roman, cu ajutorul si bunavointa mai multor parteneri (mentionez si multumesc din suflet, fundatiilor Murialdo, Pacea, Anton Durcovici, o scoala de vara.

 

Scopul principal al activităților desfășurate in cadrul acestor programe este de a stimula dezvoltarea creativității, imbogatirea proceselor spontane si naturale ale inteligentei emoÈ›ionale, stimularea potenÈ›ialului si aprofundarea dorinÈ›ei copilului de a explora si deopotrivă de a învață. EducaÈ›ia văzută in aceasta maniera nu vizează fabricarea super copilului ci creÈ™terea lui intr-o ambianta stimulatoare si diversa in care procesele intelectuale, afective si creatoare se pot integra in modul cel cel mai armonios.

 

Jocul are un rol fundamental in dezvoltarea copilului întrucât este dovada bunei sale sănătăți fizice, psihice si intelectuale. Prin joc, copilul învață sa construiască, sa-si dezvolte si sa-si structureze imaginaÈ›ia.

 

Cu mult drag si multa energie va asteptam si in vara 2021!

Suna-ma la:

0721 250 885 sau 

Scrie-mi aici!

bottom of page