top of page
Workshop pentru cupluri: Explorând împreună Drumul către o Comunicare Profundă și o Legătură Solidă.
21 Aprilie 2024 - Ora 15.00 pe Platforma Zoom    Durata: 3 Ore

Pentru o relatie care sa aduca o stare de bine si de siguranta, este nevoie sa fim bine cu noi insine: aici incepe explorarea - cu a ne cunoaste si a gasi un mod in care alegerea facuta sa fie una buna pe termen cat mai lung, pentru intreaga  viata.  Acest workshop propune o calatorie experentiala si urmareste sa ofere instrumente si tehnici pentru a construi relatii autentice si intelese.

Va invit sa dati curs acestei provocari , intr-un spatiu sigur si sustinator pentru explorarea si dezvoltare a abilitatilor necesare pentru a crea relatii de cuplu durabile.

Timp de 3 ore am pregatit pentru dvs exercitii practice si notiuni teoretice despre cum sa ne simtim intelesi si cum sa intelegem partenerul, despre diferentele în cuplu - cum intelegem mai bine diferentele dintre noi, despre vulnerabilitate,  despre a fi bine cu noi in cuplu, regasirea pasiunii in cuplu, despre a trai bucuria in doi. Veti primi un caiet de lucru, un  instrument pe care imi doresc sa il aveti la indemana mereu ca suport in orice situatie provocatoare pentru cuplu.

Taxa pentru participare este in valoare de 100 de usd pe care o puteti achita in contul : RO 21 BRDE 280 SV 79786172800 , Cabinet Individual de psihologie Ciobanu Ana-Maria , detalii plata : taxa worshop cupluri.

Pentru inscriere , va rog sa completati formularul:

Înscriere Workshop pentru Cupluri

Multumesc pentru inscriere!

bottom of page